4shared

Mannskap

IMG_1403 Stian Sviland

Kaptein på S/Y Nangilima. Født en tidlig februarnatt i ’86. Bor ombord og har gjort det siden juni 2013.
Samboer med Irmelin og sammen har vi fått en datter, Ida.

 

 

 

 

20140128-010801.jpg

 Irmelin Nybakk

 Med-kaptein ombord, i tillegg til å være kaptein på egen båt. S/Y Impuls en 32″ Bavaria. Som for tiden ligger trygt og godt fortøyd på Sotra. Bor ombord Nangilima med Stian og er ikke lenger gravid, men mamma (eller mor) til Ida.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oslo_lisboa 021

  Ida Nybakk-Sviland

Født 17/7-14, stiller beinhardt på Atlanterhavskryssing med omlag 3mnd på ryggen. Har lite å si om seg selv. Sier lite og kan enda mindre. Foreløpig. Stort sett veldig fornøyd meg hverdagen, lite skriking, mye spising og soving. I sær sovingen er far glad for.

 

 

 

 

 

 

wpid-dsc_6733.jpg Nils Dahl

Drømmemannskapet vårt. I tillegg til å være en ekstremt dyktig seiler er Nils en helt vanvittig god kokk (sushi kokk også), maskinist, og rimelig hyperaktiv på en god måte. Alltid i godt humør og sinnsykt hundevennlig, noe som blir satt stor pris på her ombord. Nils bor til vanlig i sin Havsfidra 27 fot i Stavanger sentrum.

Nils kommer tilbake til Nangilima i November sammen med labradoren Lucky og kompisen Glenn for å være med å seile over atlanteren. Seildistanse så langt : 697,85 NM.

 

 

 

 

 

 

wpid-dsc_6740.jpg Lars Obrestad, mest omtalt som morfar. 

Morfar blir 80år i år. Er pensjonert bonde og fisker. Imponerte stort i utholdenhet. Jeg hadde på forhånd tenkt at han skulle være med som «charter-turist». Men det gikk ikke lenge før han var på roret. Tok lange nattevakter og skulle på ingen måte være dårligere enn noen andre. Det er blitt konkludert i etterkant at han var virkelig en hardhaus. Etter mange år på sjøen hadde han en historie for enhver situasjon og anledning vi kom opp i. Nils turte ikke spør; men undret på om morfar noen gang var hjemme, eller bare var på sjøen og «dreiv etter laksen». 

 

 

 

 

DSC_7121

Rebecca Rysst  

 Min gode venninne og klatrepartner fra Bergen. Rebecca er ganske så sporty og pleier å bli med på det meste. Hun er full av morsomme kommentarer og historier og et friskt pust i seilgjengen. Rebecca har tidligere bodd i Forres i Scotland, så det ble en liten stopp innom for å mimre om spøkelser og utallige forskjellige chips poser som måtte smakes på.

Seildistanse: 50NM

 

 

 

DSC_7016 Venill Elisabeth Nilsen

Venninne av Rebecca, ukjent for oss andre før Inverness. Utrolig kjekt å bli kjent. Venill er kjempe positiv, baker utrolig gode brød og hopper i land med tau selv med null avstandsbedømming,så kudos til innsatsen. Venill er veganer,noe som skremte både kaptein og kokk før hun kom ombord. Men ordnet seg fin det også:-)

Seildistanse : 50 NM.

 

 

DSC_7220 Yngvar og Isak. 

Henholdsvis sønnene til Venill og Rebecca. Turens yngste mannskap så langt.  To kjempekjekke gutter som har vært god hjelp både på roret med tau og ikke minst som hundepassere. Tror Winn savner dere veldig mye.

Seildistanse : 50 NM.

 

 

 

 

Maria Lundefaret Gløsen

Maria er deler av mitt faste mannskap på Impuls. Maria er meget god på kart og navigasjon og hun tar ting med knusende ro, og er rimelig praktisk anlagt så det er ganske så digg å ha Maria ombord. ( Selv om hun er litt vel opphengt i fartøy etter at hun var i militæret:))

Maria er også like glad som oss i øl, det setter vi også stor pris på. Meg og Maria har jobbet alt for mange 12 timer skift sammen,spilt sjakk i stillas og klatret litt her og der. Seinere har vi og seilt mellom Stord og Bergen,rundt Huglo og noen turer på byfjorden.

Maria kommer på besøk igjen i Karibien og skal endelig få seile litt i stråhatt og kjole:-) Vi gleder oss.

Seildistanse (på Nangilima) : 27 NM.