4shared
DSC_0047

Las Palmas – båtmekk ,besøk og yoga.

Da var vi tilbake i Las Palmas igjen, etter noen måneder hjemme i Norge med mye jobbing og tid med venner og familie.

Vi har tilbrakt mye tid i Las Palmas og det begynner å føles veldig som hjemme så vi må skrive litt om byen og livet våres her.

I fjor vinter ble vi mer eller mindre sittende fast her med Ida som var sjøsyk og ikke klar for Atlanterhavskryss. Det ble den kaldeste vinteren i Las Palmas på over 30 år, fortsatt som en fin Norsk sommer så helt ok for oss.

DSC_9570

 

 

 

 

 

 

Stian har drevet og oljet teakdekket, laget sengehester av seilduk og gjort en del små reperasjoner på båten. Ida er ivrig på å hjelpe til.

DSC_9536

DSC_9729

Vi har opplevd Las Palmas tre uker lange karneval. Som er en lang folkefest hvor folk konstant er ute i gatene og danser og fester. Fullt i gatene hver kveld, helt utrolig at det i det hele tatt bor så mange folk på Grand Canaria. De har alt fra hundekarneval til  drag queens og mye mer. Det var en helt egen stemning i Las Palmas disse ukene, og absolutt en opplevelse verdt å få med seg.

20150207_205820

DSC_9688

På karneval med Rodrigo, Corina og Paul.

 

Vi har hatt besøk av Hilde og Josine.

 

20150210_173919-1Hilde er min gode venninne som jeg delte telt med opp Kilimanjaro og som etter det ble med på en ekstra liten tur opp Mt. Kenya. Meg og Hilde reiser mer eller mindre jevnlig på tur sammen. Begge heftig begeistret for friluftsliv, selv om Hilde helst vill ha mye brattere en meg både opp og ned. Nå har vi helt tilfeldig jevngamle døtre! Passer perfekt, og de to må bli gode venner om de vil eller ikke;-) Hilde blir med på alt, er rimelig gal, full av energi og godt humør. Det er ikke hvem som helst som reiser alene med en en 8 måneder gammel jente til Gran Canaria for å bo tre uker på en båt, men det gjør Hilde.

Hilde var litt skuffet over den iskalde vinteren i Las Palmas, hun hadde sett for seg strand og bading, men her var det 16 grader og regn.

Vi fant oss heldigvis en klatrestein rett ved båten og Stian var en ekte helt og passet begge ungene noen ganger sånn at Hilde fikk blitt med på yoga.

Hilde og Josine kommer snart tilbake for å være med i starten av regattaen Island Odessey i slutten av oktober. Vi gleder oss!

 

 

Jeg har gjort The Bikram challenge : » 30 days will change your body, 60 days will change your life.» Så 60 dager med yoga er unnagjort, eg håper eg får til 100 dager neste gang. Ikke bare er yoga fantastisk, men gjengen på Bikram yoga Canarias er helt utrolig og eg savner de alle.

20150202_154345

Barsel treff a`la meg og Hilde.

 

 

 

DSC_0047

 

 

 

 

 

 

Christian Radich har og lagt her denne vinteren med noen kjentfolk ombord, Ida er storfornøyd med besøk og brukte bare et par sekunder på å godkjenne Øyvind som barnevakt. Han ligger nå i Karibien med sin båt Duen 2, og vi håper å treffes når vi kommer over.

DSC_9644

 

 

 

 

 

 

Og så har vi en tilfeldig jærbu som dukker opp sånn innimellom. Alltid veldig kjekt å få besøk John:-)

2015-03-16 17.16.15